Liten paus från arbetet för att njuta av den fantastiska miljön

Dag två på vårt temporära kontor i Vargbäcksvillan och redan på morgonen var det strålande sol och temperatur runt nollan! Alldeles för bra väder för att stirra in i en datorskärm (och vi är ju trots allt i fjällen).

Vi beslutade oss för att åka till backarna i Tänndalen och Hamra för att åka lite snowboard. Detta kändes lite extra spännande då ingen ingen av oss hade stått på brädan på flera år. Lite smått förvånande gick det faktiskt mycket bra, tekniken fanns kvar även om den var lite rostig. Det var grymma backar och relativt lite folk så här på slutet av säsongen, mycket lyckat.

Stefan njuter av solen i väntan på nästa åk.

Väl tillbaka i stugan efter ett par timmar så sken solen fortfarande för fullt och det var klarblå himmel över Hamrafjället. Vi tog det exekutiva beslutet att vi kunde jobba under kvällen istället och satte oss på skotrarna för att åka se om den prisbelönta restaurangen Tusen på Ramundberget hade öppet.

Per och Stefan cruisar över fjället.

Tyvärr höll de precis på att stänga när vi väl kom dit men vi fick i alla fall gå in och kika. Mycket häftig restaurang.

Ingen mat, men det blev i alla fall en trevlig skotertur på ca 5 mil över fjällen. Vi stannade till lite extra längst upp på Skenörsfjället (1174 m.ö.h.) vilket bjöd på en fantastisk utsikt i det klara vädret.

Utsikten från Skenörsfjället ner mot Tänndalen.

Per och Stefan står och spänner upp sig efter bedriften att ha "bestigit" fjället ända upp till 1174 meter.

En grymt skön dag som avslutades med grillning och bastu med avkoppling i stugans grymma relax (med laptop i knät för att även få lite jobb gjort denna dag)!

//Rickard - Koordinater.se

0 kommentarer:

Skicka en kommentar