Pisterna Super Supreme

En ljuvlig dag!

Efter gårdagen snöfall var pisterna super supreme! Solen tittar fram och det är blå himmel.
Fortfarande kallsnö och lagom hårt utan isfläckar i backarna. Det är bara att stå på i carv-svängarna. Tjejerna börjar få upp farten så det nästan är svårt att hänga med emellanåt. Dom vill gärna tävla i snabbast ner, men vi försöker mana till att snyggast sväng vinner och det funkar oftast bra.


Vi lunchar smarriga våfflor hemma i stugan och vilar ett litet slag...

Sen måste vi ut igen och ta tillvara på den ljuvliga dagen!

Per och Mats tar med sig småtjejerna på skotrarna och jag liftar en liten bit upp på fjället. Sen tar jag längdskidorna och glider iväg. Först en sväng förbi Andersborg där dom precis håller på att stänga för dagen. Den vänliga personalen erbjuder förfriskningar men jag är nöjd och vänder skidorna ut mot de vita vidderna.

Det är tillräckligt med skorpa på snön för att åka ospårat så jag lämnar spåret från vesslan för att hitta ett eget tillbaka mot Vargbäcksvillan. Det är bland det härligaste som finns att bara åka dit näsan pekar! Jag njuter av stillheten och den fantastiska utsikten över fjällen.

Fylld av ny energi passar jag och Lovisa på att bygga en snökoja utanför altanen för att sedan njuta av de sista solstrålarna.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar